a vízöntő korszak csakra ábrája

Miért jött létre a Kundalini oldal és mi a célja?

Sokat hallani, olvasni a Vízöntő korszakról és annak különleges lehetőségeiről. Tudjuk, érezzük, hogy az emberiség válaszút előtt áll. Tudjuk, hogy radikális változtatásokra van szükség, hogy elkerüljük az ökológiai katasztrófát, de társadalmi, egészségügyi és gazdasági területen is egyre nagyobb problémákkal kell szembenéznünk.

 

Egyre többen ismerik fel, hogy a kialakult helyzetet nem lehet a jelenlegi módszereinkkel megoldani. Szükség van arra, hogy magasabb tudatossági szintet érjünk el. Mindezt nem csak egy-két ember kell, hogy elérje, hanem az emberiség jelentős részének kollektív felemelkedésre, átalakulásra van szüksége. Egyre többen jönnek erre rá, de nem tudják, hogyan érjék el ezt a magasabb tudatossági szintet. Mindenféle elméletek, próbálkozások vannak, de nem sikerül átütő eredményt elérni.

 

Shri Mataji, a Metamodern Korszak című könyv szerzője, gyerekkorától kezdve tudatában volt annak a belső erőnek, a Kundalininek, mely képes az embereket áttranszformálni és egy magasabb tudatossági szintre emelni. Mindannyiunkban ott szunnyad ez az erő, de nem vagyunk tudatában.  Shri Mataji szerette volna, hogy ha az emberek a saját javukra tudják használni a Kundalinit. Ezért kidolgozott egy egyszerű módszert arra, hogy mindenki aktivizálni tudja a Kundalinit magában és megírta a Metamodern Korszak című könyvét, mely erről a különleges, korszakról, az átalakulásról lehetőségéről szól.

 

Ezért hoztuk létre magát az oldalt, hogy népszerűsítsük Shri Mataji könyvét, a Metamodern korszakot, mely ennek a különleges korszaknak a lehetőségeit mutatja be. Másrészt szeretnénk eljuttatni a Vízöntő korszak kulcsát is, a Kundalini felébresztésének üzenetét az emberekhez. Tarts velünk ebben az utazásban! Ismerkedj a Kundalinivel, a Vízöntő korszak különleges lehetőségével!

 

Üdvözlettel,
Az oldal készítői

jogameditacio.hu & A Kolostor Őre