belső béke meditáció

Kollektív meditáció, összejövetel alkalmával a Kundalini áramlását sokkal erősebben lehet érezni. Hogyan tudod ezt otthonról is megtapasztalni?

Ha nincs lehetőséged rá, hogy elgyere egy tanfolyamunkra, mostantól otthonról is csatlakozhatsz, élő közvetítés formájában. De miért is lenne más ez a lehetőség, mint egy videóról vagy hanganyag formájában, felvételről vezetett meditáció?

 

Eddigi tapasztalataink alapján, akár a régebb óta meditálók, akár az új érdeklődők is jobban érzik a Kundalini áramlását a közös meditációk alkalmával, amire a meditációs tanfolyamokon van lehetőség. Sokan vannak, akik nem tudnak eljönni egy tanfolyamra, főleg a nagy távolság miatt. Számukra, egy-két alkalmat kivéve, a kollektív meditáció lehetősége zárva marad. Márpedig a Sahaj meditációt gyakorlók tudják, hogy a spirituális fejlődéshez, a Kundalini, a finomrendszer és önmagunk megismeréséhez elengedhetetlenül szükséges a kollektív meditáció. Egyéni szinten el lehet jutni egy darabig, de az igazi felismeréshez, a mély meditációhoz a kollektív összejöveteleken való részvétel kiemelten fontos. Ezért találtuk ki a mostani kezdeményezést, a tanfolyamok élő közvetítését. Ez teljesen más, mintha felvételről néznél meg egy tanfolyamot.

 

A közvetített élő tanfolyam, akár több száz vagy ezer kilométerről is ugyanolyan hatásos lehet, mintha személyesen ott lennél?

Biztosan ismered a Voll videós kísérletet, ahol a Shri Mataji fényképének a pozitív hatását érezhetjük. Hasonló módon működik az élő közvetített meditáció is. Nincsenek távolságok, ahogy azt a modern technika vívmányai, a tv, a rádió lehetővé teszik. Ehhez hasonlóan az internet képes minket spirituálisan is összekötni. Tehát, amikor egy közvetített meditáción veszel részt, hallgatod a zenéket, akkor a Kundalini ugyanúgy összekapcsolódik a többiek Kundalinijével. Ilyenkor többféle tapasztalatot is szerezhetsz. Mélyebb meditációs állapotba tudsz kerülni, jobban érezheted a finomrendszered állapotát, a vibrációk áramlását, a belső békét, az öröm állapotát az éneklésekkor. Többféle tapasztalatot lehet szerezni. Mindenkire másként hat a kollektív, közvetített meditáció. Hogy milyen hatása van rád? Csak úgy tudhatod meg, ha kipróbálod.

 

Hogy néz ki egy közvetített tanfolyam?

A következő videóban betekintést nyerhetsz, hogy milyen is egy közvetített program. Láthatod a főbb eseményeket egy programon, persze vannak korlátok, de akkor is a figyelmünkön, a Kundalinken keresztűl össze vagyunk kötve. Sokkal erősebb ilyenkor az Ősi Kundalini, az Adi Kundalini figyelme, aki ilyenkor sokkal mélyebben tisztít minket. Mélyebb nyugalmat, örömet lehet ilyenkor megtapasztalni. Nézz bele, hogy milyen egy közvetített program:

 

Rögzített felvétel a gödi meditációs alkalomról. Nyugodtan tekerj bele, hallgasd meg a részeket. Talán fülhallgatóval lehet a legjobban hallgatni, mert a hangerő és minőség nem tökéletes.

 

Mikor lesz a következő alkalom, amikor a Kundalinink összekapcsolódhat?

A következő meditációs alkalom, ami a gödi program közvetítése:

2016.10.28.-án pénteken lesz 18:15-kor.

 

Hol? A közvetítés a facebookon lesz (nyilvános, nem kell belépned vagy lájkolnod, semmi ilyesmi), mivel a facebooknak van egy ingyenes felülete, ahol lehet videókat közvetíteni.

 

Tehát, pénteketn 18:15-kor kattints ide:

https://www.facebook.com/metamodernkor/

 

Itt egy idő után automatikusan megjelenik az élő közvetítés. Te csak helyezkedj meditációba és figyeld a közvetítést. Ha nem tudsz az egész két óra alatt részt venni, pld. csak a meditációkba szeretnél bekapcsolódni, akkor a következőre figyelj! Minden alkalommal az elején és a végén szoktunk tartani közös meditációkat. Ha esetleg lemaradnál az elejéről, akkor érdemes 1/2 7 körül bekapcsolódni, hogy részt tudj venni a közös meditáción.

 

Milyenek voltak a tapasztalataid?

Kérünk, hogy ha részt vettél egy alkalommal, akár az egész időtartamra vagy csak a meditációba kapcsolódtál be, írd meg a tapasztalatodat a videó alatt vagy ide a hozzászólás részbe! Írd be azt is, hogy te melyik településről csatlakoztál be! Nagyon hasznos lenne számunkra a visszajelezés, hogy kik, honnan tart velünk. Ha elegendő visszajelzés jön, a jövőben is lesznek ilyen alkalmak.

 

Szeretnénk, ha a változás, amit a Kundalini tud elindítani minden emberben, eljusson még a legtávolabbi helyre is!

 

kundalini
A változás forrása