meditáció diákoknak

Milyen hatással van ránk, amikor felébred bennünk a Kundalni?

Vajon ez a tapasztalat továbbra is megmarad vagy valamitől, pld. az állapotunktól, hangulatunktól, hozzáállásunktól változhat, fejleszthető?

A helyzet az, hogy nem mindenki tapasztalja ugyanazt, amikor a Kundalini felemelkedik. Ennek az az oka, hogy a bennünk található finomrendszer állapota mindenkiben más. Viszont az már teljesen rajtunk múlik, hogy ezen az állapoton változtatunk e. Nagyon kis kivételtől eltekintve, mindenki képes arra, hogy érezze a Kundalini nagyon finom áramlását és megtanulja érzékelni finomrendszere (csakrák és csatornák) állapotát és ennek mesterévé váljon.

 

A mostani blogbejegyzésben két esetet fogunk megnézni. Milyen különbségek lehetne az egyes tapasztalatok között. De ami kiemelkedően fontos és igazán lényeges, hogy ha valaki elkezdi megtanulni a Sahaj meditációt, az hamarosan rendkívül intenzíven meg fogja tapasztalni annak felemelő hatását, olyan, mintha valaki az érzékelés egy másik világába, dimenziójába kerülne.

 

Tapasztalat1: Ági tapasztalata a Sahaj meditációs tanfolyammal kapcsolatban, ami januárban indult:

Nagyon jó tapasztalataim vannak a meditációval kapcsolatban pedig csak most kezdtem. Soha nem gondoltam volna hogy a sahaja meditáció erőteljesebb és hatásosabb mint a jóga, illetve hogy ilyen szinten lehet érezni az energiát.
Már az első tanfolyami óra után, amikor hazamentem, éjjel spontán módon felkúszott a kundalini energiám egészen a szívemig. Hihetetlen élmény volt, hogy otthon, segítség és beavatkozás nélkül, spontán módon ezt az érzést újra átélhettem. Amikor a tanfolyamon azt javasolták, hogy a régi gyakorlásokat, meditációs technikákat a tanfolyam idejére függesszük fel, úgy gondoltam ezt nem fogom tudni megcsinálni. De ez a hitrendszerem már az első óra után megváltozott, mert olyan hihetetlen vibrációkat éreztem az órán is és utána otthon is, amik meggyőzőek voltak, hogy valóban működik a sahaja jóga.Kipróbáltam a meditációt úgy is, hogy nézem Shri Mataji fényképét és nagyon erősen érzem áramlani az energiát. A második tanfolyami órán a legújabb tapasztalatom pedig az volt, amikor bementem a terembe, megcsapott az isteni energia, és az órán is úgy emelkedett fel a kundalini energiám, ahogy shaktipatkor. Szeretném kifejezni hálás köszönetemet, és örömömet, hogy rátaláltam a sahaja jóga magyar követőire. A meditációs zenék is segítik a kundalini felemelkedését és úgy érzem teljesen más minőségben folytatódik a fejlődésem.

 

Tapasztalat2: Erzsimama tapasztalata a meditációs tanfolyam előtt:

Elmondhatom,hogy meg vagyok elégedve magammal is. Azt tudnod kell, hogy  nem is olyan régen nem tudtam meditálni. Hiába kezdtem el minden nap a megszokott időben meditálni, nem sikerült. Valami bennem ellenszegült és nem hagyott, hogy megnyugodjak. Így ment ez hónapokig, ezért is iratkoztam föl a tanodába. Már az első három meditációnál éreztem hogy kezdek megnyugodni és ellazulni. Képzeld, már éreztem az energiát a kezeimben, a fejem  tetején és még a nábhi csakrából is érződött ahogy jött fölfelé. A fejem tetején is éreztem a hűvös levegőt, de ezt csak nagyon halványan.
Erzsimama

Tapasztalat3: Erzsimama tapasztalata a meditációs tanfolyam befejezése után:

Elvégeztem a mantrákat, a meditációkat, meghallgattam Shri Mataji tanításait. Csodálatos élmény volt nekem. A különleges meditáció is nagyon jó volt, éreztem az energiák vibrálását. Buddha mantrája is  nagy hatással volt rám. Nagyon erős vibrációk voltak, szinte a föld felett  éreztem magamat, valósággal lebegtem. Shri Mataji a hitről mondott tanítása szintén erősen hatott rám. Ugyanis én hiszek abban hogy engem segítenek a betegségemben. Így tudok egyedül közlekedni. Azt szoktam mondani, ha ott kell lennem akkor segítenek, hogy el tudjak oda menni.
És ez működik. A Mahalakshmi meditáció olyan érzés volt, mintha én is ott lettem volna az ünnepségen.
Köszönöm Péter ezt a csodás tananyagot.
Szeretettel Erzsimma.

 

 

A következő videóban Shri Mataji a jelenlegi kor jelentőségéről, a feltámadás idejéről beszél. Ebből a beszédből jobban megismerhetjük azokat a lehetőségeket, melyek mindannyiunk számára elérhetőek:

 

* * *

 

Meditáció fiataloknak

meditáció diákoknak

Ebben a korban a fiatalok jelentik a kulcsot. Ők még nagyon érzékenyek, így a Kundalini rendkívül könnyen tud bennük felemelkedve, rengeteg energiát, belső potenciált, amik eddig rejtve maradtak bennük, tud felszabadítani.

Ha diákként tanulsz valahol vagy csak nemrég fejezted be a sulit, akkor ezt Neked találtuk ki. Tovább a fiataloknak és diákoknak szóló meditációs tanfolyamhoz!

Ha nem vagy már diák, de vannak gyerekeid, vagy diák ismerőseid, mindenképp küldd el nekik ezt a linket, hogy ők is megtanulják a Sahaj meditációt és a Kundalini áldásos hatása náluk is jelentkezzen!

 

* * *

Egy fergeteges zenei koncert, amit nem szabad kihagyni

Noida group koncert

A Noida group, indiai zenekar Magyarországra látogat. Ilyen koncert lehet nem is lesz többet Magyarországon. Jelentkezz most a Noida group koncertjére!

 

Ha nem tudsz egyik eseménybe se becsatlakozni, akkor a webes, meditációs tanodát ajánljuk a figyelmedbe, amit Erzsimama is elvégzett.

kundalini
A változás forrása