Kundalini nyeremény

Kedden lejár a határidő, DE…

Eredetileg december 16-ig volt meghirdetve a Kundalini nyereményjátékunk, de Veled, a blog rendszeres olvasójával, igazán tehetünk egy kis kivételt. Így ha péntekig, december 19-ig feltöltöd a Kundalinit ábrázoló fényképedet a Kundalini facebook oldalunkra, részt vehetsz a sorsoláson. Ha nem vagy nagy facebookos, akkor az info@kundalini.hu címre is elküldheted a Kundalinit ábrázoló fényképedet.

 

Miről is van szó?

Szeretnénk a Kundalinit, mit a Vízöntő korszak rendkívüli lehetőségét megismertetni minél több érdeklődővel, ezért találtuk ki ezt a kis játékot. A játékban való részvétellel, te is hozzájárulsz a Kundalini népszerűsítéséhez.

 

A 21. század katalizátora

Az emberiség nagy átalakuláson, változáson megy keresztül. Ebben a folyamatban a Kundalini, mint egy katalizátor vesz részt. Hogy magát a folyamatot és a Kundalininek, mint katalizátornak a szerepét megismerjük, írta meg Shri Mataji a Metamodern Korszak című könyvét. Ennek a könyvnek az üzenetét szeretnénk minél több érdeklődőhöz eljuttatni. Azzal, hogy olvasod a blogot, képet töltesz fel a Kundaliniről, ehhez te is hozzájárulsz, amit köszönünk.

 

Karácsonyi tipp

A könyv szinte valamennyi könyvesboltban kapható. Így ha még nem találtál megfelelő karácsonyi ajándékot, ez egy remek lehetőség lehet, hogy ezzel ajándékozd meg szeretteidet, ismerőseidet.:)

 

Közös meditációk Januártól – Jelentkezz már most!

Januártól 10 hetes meditációs kurzusokat indítunk Budapesten és Vácon is. Ha szeretnéd jobban megismerni a Kundalinit és a benne rejlő lehetőségeket, minél előbb jelentkezz!

Jövőre induló kurzusainkról az összefoglalót itt találod.

 

kundalini
A változás forrása